четвъртък, 16 октомври 2014 г.

Една забъркана и леко абсурдна история за джудже, елфи, вещица, фея и драконВ този момент едно джудже бърка нещо странно във вещерски казан, докато Баба Яга пие шампанско със златни частици,а елфите около тях грухтят..

В следващия момент се явява добрата фея, обаче се оказва, че вече не е добра ама всъщност всички са се заблудили и тя никога не е била зла..

А в по-следващия момент, след като станало ясно, че в крайна сметка това наистина е добрата фея, тя отмъкнала шампанското на Баба Яга, филтрирала златото, продала го в едно незаконно златарско ателие, а с парите пратила елфите на маникюр, пиенето пратила на джуджетата..


Бабата останала без пиене и без да има кой да ѝ търпи измишльотините, понеже околните се отдали на разни удоволствия предоставени от феята.. Затова злата бабка решила да извади козът от ръкава (не от онзи коз, това не е такава приказка) и звъннала на своя отдавнашен длъжник-дракона. 


Драконът бил много суетен покрай услугата, вещицата му обещала да му врътне една почти пластична операция.. под формата на вълшебна отвара..


И понеже всичко се объркало много жестоко, елфите внимавали да не си развалят маникюра, джуджетата били пияни до козирката, а пък.. Драконът поел в грешна посока..в крайна сметка феята му пратила GPS координатите си.. и като се срещнали между тях се случило нещо..

Мълния раздрала небето, а в яростта си един суетен дракон и една приказна фея превърнали натрупалото се напрежение в сапунени мехури..


В крайна сметка никой не разбрал, какво се случило с горката вещица, но пък всички (не че имали избор) се радвали на новите огнедишащи феички..

Fin. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар