сряда, 28 декември 2011 г.

We call it... hot chocolate

Мисля, че моментът е подходящ да поясня, че времената в кралството са доста объркано нещо ... веднъж нещо се случва, сякаш е било преди хиляда години, а следващото може да е било вчера ...или преди 3 минути. Това обяснява появата на предмети и събития, които някак не подхождат на времето си!
По този повод, преди няколко месеца, принцесата била завладяна от един сериал, който гледала на огромният си телевизор (все пак принцесите трябва да бъдат глезени) с изключителен интерес. В него всички пиели шампанско, постоянно, непрекъснато и по много... И така, вдъхновена от сериала, принцесата поръчала на придворните да и намерят, най - доброто шампанско из всичките единадесет кралства, а като го получила, изпила цялата бутилка на веднъж ... В следствие, на следващата сутрин съвсем не и било "принцеско". 
От скоро принцесата загледала друг сериал, в който всички пиели топъл шоколад с канела ... е, щом на принцесата и се е допило (макар че в определена степен нашата принцеса е шоко пристрастена и на моменти си мисли, че всичко хубаво е направено от шоколад) ... в тези студени зимни дни, когато на вън всичко е покрито с пухкав сняг, няма как да не признаем, че и на нас ни се иска по един вкусен, галещ сетивата горещ шоколад ... с или без канела ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар