понеделник, 9 януари 2012 г.

Свободна позиция за КИФЛА
Тя не беше обикновена кифла, ама никак. Вярно, покриваше всички изисквания включващи изкуствен тен, прическа, отнемаща около 2 часа, за постигането на върхов обем, грим, надхвърлящ всички гримьорски фантазии, токчета, за които всеки изпитваше съчувствие, огромни очила, които буквално виждат сметката на едночасовия макияж и разбира се дълги нокти, които винаги биха послужили за самозащита, ако няма време за сваляне на обувките и мятането им по дразнителите. Тя се казваше Нора (съкратено да речем от Ахинора) и беше най – глезената кифла в кралството. Излишно е да обяснявам, че въпреки горе изброеното, Нора беше очарователна, като всичко в кралството и с леки промени в характера, би станала дори и симпатична. Но за момента, не беше! Тя често смръщваше устни в стил кокошо дупе, гледаше „обикновените” момичета с презрение и дори мислеше, че може да се омъжи, за които си поиска принц, бил той от това или от някое от другите десет кралства.


Когато стана на 16, Норчето реши, че е време да обяви в приказния сайт за запознанства www.ocharovaime.com , че си търси гадже, което да отговаря на следните изисквания:

- - Красив, защото някой грозен би развалил прекрасното впечатление, което оставя тя

- - Богат, за да задоволява всичките и прищявки

- - Да шофира, за да може да я води на шопинг в съседните кралства

- - Да готви, защото модерната жена, не готви, за разлика от модерния мъж

- - Да пере, простира и чисти (или просто да има достатъчно средства, за да може да си позволят помощничка)

- - Да има вкус (или иначе казано, да харесва всичко, което тя избере)

- - Купонджия, демек да хвърля луди пари за всички коктейли, които тя и клонингите и са способни да погълнат из клубовете

- - Висок, строен, атлетичен и да тренира поне 5 дни в седмицата

И да е - УМЕН ...При това избраникът трябвало да отговаря на всички условия. Заради последното условие, нещата не се получавали.. Идвали ту разни манекени, ту културисти, ту баскетболисти, ту перкусонисти, дори и машинисти (да чудно е, на кое от всички условия отговарят те, но е факт, че и те присъствали в листата на кандидатите). Нора взела за да се отчайва и дори спряла да си купува нови леопардови блузки, заради тягостното чувство, че започва да остарява и няма достойни за нея мъже.


Една сутрин Нора се събудила рано, с идеята, че днес е денят. Нещо и го подсказвало .. Може би черната пантерка, с която спяла или пък звездите ... така и не става ясно. Станала, направила си косата, сложила си черна очна линия почти до ушите, наконтила се с най – яките си очила, сложила най – новата тигрова рокличка и тръгнала НА ЛОВ.


Отишла в най – модерното заведение, поръчала си едно лате с обезмаслено мляко, седнала и започнала да се оглежда. Не щеш ли срещу нея седнал един симпатичен младеж, който демонстративно оставил ключове от кола и Iphone 4S на масата пред себе си. В този момент нещо, в Нора потръпнало. Тя усетила искрите. Погледнала го, той също я гледал. Вторачила се в ключовете за колата и видяла BMW. Доста приемливо, но за да се подсигури, решила уж да отиде до си напудри носа и да види, какво е BMW-то. X6 ... Замислила си, определено би и паснало. Особено ако сложи нещо леопардово, може и само вътре в колата.

Върнала се от тоалетната, усмихнала му се, той и отговорил, седнала при него. Забравила за всичките си изисквания (може би добрата Фея се е намесила и ги е изтрила от главата на девойката). Заговорили се и не щеш ли, дали заради еднаквото ниво на коефициентите на интелигентност или заради очарованието, което се разпръсквало из цялото кралство, всеки от двамата намерил, каквото търсел.

За голямо щастие или нещастие (важното е, че е за нещо голямо) младежът бил от съседно кралство и така, съвсем случайно очарователното кралство загубило най – голямата си кифла, в момента, в който тя открила любовта!
Обявяваме свободна позиция за най – главна кифла! В момента има поле за изява, така че, ако сте кифла и искате да станете известна, също като Нора, заповядайте в Очарователното Кралство!P.S. Всякаква прилика с реални лица и събития е напълно случайна (защото случайността е чудесно оправдание за случаите, в които не знаем, какво да кажем)!

Няма коментари:

Публикуване на коментар