понеделник, 1 април 2013 г.

Тинтири минтири


Един ден Ани се събуди и реши, че днес няма да е като другите дни. Стана, изправи си косата, навафли я забележително добре, постигна страхотен обем, на който всяка порядъчна кифла би завидяла и се зае да се пудри.
Тъй като изразът "да се пудри" може да бъде приет твърде двусмислено *(особено от феновете на нашумелия с нищо хубаво Криско) е редно да уточня, че под пудрене, се има предвид > привеждане в приличен за пред обществото вид, включващ крем, основа за грим, фон дьо тен, сенки, очна линия, черен молив, спирала, руж и забележете прозрачен гланц за устни.
Последва "дезодориране и натоалетноводиране", при което Ани се облече не прекалено много и се подготви за излизане. Затърси ключовете си, на които все се канеше да сложи нещо, което да звъни като го вика или в краен случай техен си GSM, за да спрат да и се крият гадините и да ги намира поне 2 идеи по-лесно. По-трудно се оказа търсенето на самия и телефон, защото от постоянно разнасяне със себе си и липса на джобове, имаше поне 20тина места, на които може да бъде чудото на съвременните технологии. Май беше време да вземе собствен GSM и на GSM-а си, за да може да го намира по-лесно.. 
Всичко до тук си беше като всеки друг ден.. Обаче.. Първо Ани реши, да направи нещо, с което да разнообрази деня. 
1) Обу си дънките наопаки
2) Сложи си само една обица
3) Реши да бъде мила с всички *в стил толкова мила, че в очите на мнителните хора около нея, това да граничи по всички параграфи с тролене..
И така Ани излезе, с "обратните си дънки", едната висяща обица и голяма усмивка. ..

Срещна първо Ади, на която каза, че този гланц прави устните и невероятни (Ади беше без гланд), после Лили, на която каза, че тази спирала подчетава миглите и по страхотен начин (Лили беше без спирала), накрая срещна Станчо, на който каза, че се избръснал толкова добре, че кожата му изглежда страхотно (Станчо още нямаше брада, въпреки че беше на 23). 
Дали Ади, Лили и Станчо бяха поласкани от комплиментите на Ани?! Всъщност не - и тримата се почувстваха изтролени. А дали Ани е имала за цел да изтроли Ади, Лили и Станчо? Всъщност не - просто отбеляза най-симпатичното, което видя във всеки от тях, нещо забележително, което и направи впечатление и и хареса. Освен това Ани беше забравила нещо вкъщи... очилата си ;)
Извод: Беше си ден като ден, макар Ани да беше обула своите дънки на опаки, да имаше само една обица и голяма мила усмивка, хората първо се вглеждаха във фактите, които биха могли да ги засегнат, после се чувстваха измамени, а накрая може би някой друг ден биха били щастливи, че някой е видял нещо хубаво у тях, макар този някой да е бил без очила, може би е бил прав. 
Бръм Точка
ПП - Принцески усмивки и честит "Ден на шегата"

Няма коментари:

Публикуване на коментар