вторник, 30 април 2013 г.

Усмихвачите и GIDO

В една зелена, зелена местност, сред девет планини в дванадесета се намира една вълшебна работилничка.. за обувки. Преди няколко години в кралството ни се заселиха едни много, ама много сръчни майстори на обувки и мисля, че е редно да насоча вниманието ви към тях и тяхното късче вълшебсто...Легендата разказва за едни симпатични малки човечета - почти като обикновените човеци, но някак по-ситни и по-усмихнати. Та тези малки човечета били тайни членове на още по-тайното братство на "усмихвачите". В тайното братство членуват и още знайни и незнайни люде от нашето кралство, с които ще ви запозная в последствие. Те са най-разни чаровници, занимаващи се с какво ли не - обущарство, сладкарство, ветеринарство и още, и още. Общото помежду им е, че основната цел в живота на всички членове на братството е да получават и раздават усмивки, та от там и "усмихвачите". Та да се върнем към обущарите на GIDO >>> http://obuvkigido.com/. Техният лидер, на име GIDO бил една идея по-висок, една идея червенокос, а страхотни трапчинки добавяли финален щрих към заразната му усмивка. Още от малък GIDO бил голям усмихвач - постоянно раздавал и получавал усмивки. Като поотраснал започнал да помага на един въз старичък майстор на обувки, който му предал тайните на занаята. Така GIDO започнал да прави обувки, в които влагал толкова желание и старание, че когато ги обуят, хората да усетят емоцията, както като те поръсят с прашец за добро настроение. Освен че носят страхотен заряд обувките на GIDO са и изключително качествени и направени от чудесни материали и след като лично се възползвах от услугите на GIDO искам да ви ги представя... та вижте ги, макар симпатичните малки човечета да са скрити някъде зад GIDO, това, на което всички можете да се насладите е тук>>> 

В работилничката на GIDO се опитват всячески да ви зарадват, ето защо тези дни преди Великден, те са приготвили още една изненада за вас - Facebook игра, в която абсолютно всеки печели ваучер за намаление със стойност от 5 до 150 лв. Какво по-хубаво от това, да вземеш нещо чудесно, при това на добра цена, освен може би да си намериш куфарче с пари на улицата, нооо там положението е много сложно, защото после може да ви преследват черни джипове или дракони.. или еднорози.. Отплеснах се, представям ви GIDO и моите прекрасни летни ботушки, които си взех от тях.

http://obuvkigido.com/%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D1%82%D1%83%D1%88%D0%B8/0334-ashli-w.html

***Ако бях радио предаване вероятно щях да започна с "в предаването е използвано продуктово позициониране", но уви не съм :PПП- Мисля да ви спретна цяла рубрика "усмихвачите", защото има хора, които заслужават да бъдат похвалени, очаквайте моите положителни впечатления :)
ПП2 - Усмихвам ви се много, така принцеската иии ви прегръщам.


Няма коментари:

Публикуване на коментар