сряда, 19 юни 2013 г.

Три закона за... част 1

Три закона за пералнята: 

1: Ако нещо ще пада при вадене на дрехите, то обезателно ще е бельо.. или нещо бяло.

2: Веднъж на няколко пранета мистериозно изчезва по един чорап.. не го търсете - безсмислено е!

3:  Ако вашата пералня танцува из кухнята по време на центрофуга не я спирайте - животът е кратък, танцувайте с нея!



Три закона за принтера: 

1:  Ако хартията свършва твърде бързо не търсете вината в принтера, а в себе си (или по-добре в колегите - звучи по-удобно). 

2: Ако наближава времето за смяна на тонера,  извадете касетата и друсайте възможно най-силно - гладният принтер няма да ви даде последните си капки мастило без бой.. 

3: Ако трябва да изпечатите множество листа, а принтерът забие и захапе лист в най-неподходящия момент от претоварване, бъдете неучтиви - разглобете го безмилостно и рестартирайте, колкото и да се тюхка, че е преуморен.. 



Три закона за клавиатурата: 

1: Почиствайте клавиатурата си, дори да не гледате копчетата докато пишете или пък да са тотално изтрити, не е лошо да се вижда, че това е клавиатура, а не древен, но огромен омазан бивш калкулатор в едновремешен завод за вафли ;) 

2: Не става само с ядене, трябва и акъл.. Храненето е важно, за да продължават да съществуват всички малки приятелчета в клавиатурния свят, та.. хранете клавиатурите си редовно.. току виж някой ден ви проговорят ;)

3: Клавиатурата е като нова галактика за всички животинки и им открива тайните си, затова не се чудете какви са тези short cut-и, които котката ви е открила докато спокойно преминава по клавиатурата - котката ви не е гений, просто клавиатурите харесват котки ;) 




Няма коментари:

Публикуване на коментар